Atlas Rabac - putnička agencija

Tvrde da "buljenje" u taj dio ženskog tijela pozitivno djeluje na srce, krvni tlak i čak smanjuje stres...

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2021

 

 

 

Njemački znanstvenici posljednjih pet godina su odlučili istražiti kakav utjecaj na muški spol ima gledanje u ženske grudi.

I tako, stručnjaci su zaključili da 10-minutno gledanje u žensko GRUDI izaziva promjene u muškom tijelu koje su ravne treningu od 35 minuta u teretani.

 

 

Tvrde da "buljenje" u taj dio ženskog tijela pozitivno djeluje na srce, krvni tlak i čak smanjuje stres, a može i produljiti život za pet ili više godina.

Muškarci koji nisu skidali pogled s ženskog torza izgubili su, kažu rezultati studije, istu količinu kalorija kao oni koji su dušu povraćali znojeći se u teretani ili fitness centrima.

Dr. Karen Weatherby, voditeljica istraživačkog tima, izmjerila je da samo deset kratkih minuta gledanja u grudi kod muškaraca izaziva brži rad srca čime se pojačava cirkulacija krvi u tijelu,a to je zdravo za krvni tlak i eventualne srčane probleme.

"Nema sumnje da je za muškarce zdravo gledanje u ženske grudi. Naše istraživanje upućuje da takva dnevna aktivnost od nekoliko minuta čak upola smanjuje rizik od infarkta i moždanog udara. Uvjereni smo da ako muškarci to nastave raditi konstantno, mogu produžiti svoj život od četiri do pet godina", kazala je Weatherby.

Iako znanstvenica nije navela postoji li neka posebna veličina grudi za koju vrijedi sve navedeno, mi kažemo: "Zar je to uopće bitno?"

Jedino ostaje upitno može li prosječan heteroseksualni muškarac izdržati da u tih 10 minuta ne pokuša grudi i dodirnuti.


                               2021@Copiright. All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

 I:Metro

foto/facebook

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK