Riba sa limunom i blitvom...

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2021
Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.
(za 4 osobe)
4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica
1. Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
2. Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
3. Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice.
4. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc. Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
5. Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.
6. Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.
Savjet: Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.
Vrijeme pripreme: 20 minuta
2021@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator
Izvor: Coolinarka.com/Direkt InfO