Pripremite patlidžane na naški...

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2021
Na isti način možete pripremiti i male, patlidžane.
(za 4 osobe)
2-3 srednje tikvice
2 žlice maslinova ulja
150 g sira ricotte
115 g EVA tune u maslinovu ulju
1 žličica Vegete (3 g)
1 žlica nasjeckanog peršina
1. Tikvice narezane na dugačke, tanke ploške kratko popecite na lagano nauljenoj tavi (ili grill tavi).
2. Kad malo omekšaju da se lako saviju, izvadite ih na upijajući papir.
3. Za nadjev, siru dodajte tunu, ocijeđenu i natrganu na komadiće, Vegetu Natur Mediteran i peršin.
4. Na svaku plošku tikvice stavite žlicu nadjeva i savijte u rolicu.
5. Tako pripremite ostale zalogajčiće i svaki probodite čačkalicom za lakše posluživanje.
6. Držite u hladnjaku do posluživanja.
7. Poslužite kao predjelo.
Savjet: Na isti način možete pripremiti i male, mlade patlidžane.
Vrijeme pripreme: Oko 20 minuta.
2021@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator
Izvor: Coolinarka.com/Direkt Informator