Atlas Rabac - putnička agencija

Osnivači najuspješnijih tvrtki na svijetu otkrivaju svoje malene trikove...

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2021

 

 

 

Osnivači najuspješnijih tvrtki na svijetu otkrivaju malene trikove koji su pomogli da danas budu tu gdje jesu. Pokojni Steve Jobs nove je ideje pronalazio u beskonačno dugim šetnjama, dok se Bill Gates i Warren Buffet i danas inspiriraju čitajući knjige.

Čitanje - želite li uspjeti, učite od onih kojima je to već pošlo za rukom. Neki od najbogatijih ljudi svijeta i danas odvajaju vrijeme u danu za učenje, čitanje stručne literature i poticajnih knjiga, poput Billa Gatesa i Warrena Buffeta. Vrlo je praktično odrediti 15 minuta u danu za čitanje stručne literature. Primjerice, kratku pauzu na poslu iskoristite da se informirate o novostima u vašoj branši ili o nečemu što vas zanima.

Hodanje - boravak na svježem zraku i rekreacija potiču kreativno razmišljanje, što su dokazali i znanstvenici sa Sveučilišta Stanford, a znao je to osnivač Applea Steve Jobes koji je prakticirao duge šetnje pa na iste, umjesto na poslovne večere, zvao kolege i partnere. Hodanje nam pomaže da problem sagledamo iz drugog ugla i pronađemo rješenje. Kada se krećemo opskrbljujemo organizam kisikom, a ako to činimo tijekom sunčanog dana, osiguravamo mu i prijeko potreban vitamin D.

Meditacija - postala je izuzetno popularna među uspješnim ljudima pa ju prakticiraju i osnivači Twittera Jack Dorsey i LinkedIna Jeff Weinerr. Još je zanimljivija činjenica dameditiraju na poslu. Kažu, meditacija im pomaže da se odmaknu od problema i vide širu sliku što im pomaže da ga brže riješe. Dobrobiti se vide već nakon sat vremena prakticiranja meditacije tjedno, što znači da vam dnevno treba samo desetak minuta. Da bi stvar bila još jednostavnija postoje brojne aplikacije koje olakšavaju meditaciju. Isključite se na poslu na deset minuta i iz dana u dan promatrajte kako se situacija razvija na bolje.

 

2021@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

I:Metroportal/Direkt INFO

foto:pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK