Atlas Rabac - putnička agencija

Kućica je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja

DIREKT INFORMATOR /PRESS/2021

 

 

 Međunarodni sajam ugostiteljstva i hotelijerstva na kojem je predstavljena moderna i luksuzna mobilna kućica proizvedena u Hrvatskoj
Simpatične kućice počele su dobivati svoje suvremene i futurističke verzije koje zaista izgledaju nevjerojatno. Ovo je jedno od tržišta koje i dalje raste, a dokaz za to je nova mobilna kućica Nord Produkta. Oni su na Međunarodnom sajmu ugostiteljstva i hotelijerstva u talijanskom gradu Riminiju predstavili kućicu Stellar 771-M nevjerojatnog futurističkog dizajna.

 

Kućica je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja. Ovo stvara zanimljivu cjelinu koja će zadovoljiti sve suvremene korisnike. Zanimljiv eksterijer i luksuzno uređen interijer ostavit će svakog bez daha.

Nord Produkt je inače najveći hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove. Ova tvrtka poznata je po luksuznim mobilnim smještajnim kapacitetima, pa su tako prošle godine prikazali vilu Navis koja izgledom nalikuje jahti. Nova, Stellar 771-M inspirirana je intergalaktičkim putovanjima i pokazuje kako bi mogla izgledati budućnost luksuznog putovanja.

I:Super1/Direkt Informator

 2021@Copiright. All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK