Atlas Rabac - putnička agencija

Treba li vam vrhunska zaštita od sunca?

DIREKT INFORMATOR/OGLASI/2021

 

 

 

Samo za one koji žele kvalitetna rješenja 

Stop Sole obrt je osnovan 2005. godine sa ciljem kvalitetne izrade tendi, zatvorenih terasa te raznih sjenila koja sunce pretvaraju u Vašeg saveznika, a otvorene prostore dostupnim tijekom cijele godine.
Pri izradi koristimo se isključivo najkvalitetnijim materijalima provjerenih dobavljača. Posebno smo ponosni na naš program Pergola Tendi koje izrađujemo po mjeri poštujući sve Vaše želje

Unutrašnja zaštita od sunca
Našim unutrašnjim zaštitnim folijama dobivate zaštitu od sunca koja se aplicira sa unutrašnje straneZaštitne folije učinkovito smanjuju zagrijavanje prostora i štite od pogleda izvana, a primjenjuju se na prozore vrata koji nisu punjeni plinom.Osnovne karakteristike

Naša rješenja aluminijskih pergola endi pripadaju arhitektonskom izražaju sa posebnom dozom modernog i luksuznog. Tende sa modernim stilom!Moderan i elegantan dizajn ovih pergola tendi tek su uvod u rješenje Vaših potreba i ostvarivanje želja.Uporabom aluminijskih profila i nehrđajućeg čelika uz minimalno održavanje, osiguravate trajnost i pouzdanost sa kakvim se još niste susreli.Ovisno o potrebama koristimo potpornu konstrukciju koja pokriva sve potrebe za veličinom uz jamstvo stabilnosti.

Balkonske tende nezaobilazan su izbor za sve one koji žele uživati u balkonskim prostorima bez  utjecaja sunčevih zraka i kiše, a da pritom ipak zadržite čari otvorenog prostora poput svježeg zraka ili daška povjetarca.Naše balkonske tende odlikuje iznimno čvrsta i pouzdana konstrukcija koja s lakoćom odolijeva naletima vjetra dok se uporabom rebraste strukture omogućava pregibanje tende po želji.U vrijeme kada Vam nije potrebna tenda moguće ju je potpuno sakriti u pripadajuću kazetu koja se neprimjetno ugrađuje na zid ili strop balkona.Izbor platna širokog je spektra te će zadovoljit i najzahtjevnije potrebe. Samu tendu moguće je ugraditi na zid ili u strop balkona , naravno kao i sve ostale naše tende, po mjeri!Mehanizmom tende upravlja se ručno ili motorom.

Ugradnja roleta (PVC, ALU, drvene) uključuje promjenu traka za podizanje. Vodilice za rolete se naknadno ugrađuju a postoji i mogućnost ugradnje aluminijskih vodilica 52mm, 35mm ili 25mm. Također, izbačaj vodilica je isključivo aluminijski.Pri izradi i postavljanju konstrukcije pridajemo posebnu pažnju svim detaljima kako bi osigurali maksimalan estetski učinak.Trajnost, pouzdanost i estetika temeljne su prednosti ovakvih tendi!

 

2021@Copiright. All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

 

Link:http://www.stop-sole.hr/

INFO:

Telefon:
mob. 098/330-312

fax. 052/381-087

Voltićeva 9, 52100 Pula

Email
info@stop-sole.hr

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK