Atlas Rabac - putnička agencija

Imate mnoge hipoteke, kredite i dospjele neplaćene račune?

DIREKT INFORMATOR/ZANIMLJIVOSTI/2020

 
 
 
 
 
 
 
 Imate mnoge hipoteke, krediti i dospjelih neplaćenih računa? Želite se maknut od svega i uputiti u nepoznato? Onda bi Magenta 3,30 dug i 1,80 metara visok dom mogao biti vaš spas.
 

Dosta vam je Magenta je potpuno funkcionalna mala kuća koju je dizajnirao Joshua Woodsman iz Pin-up houses. Prikladna je za prikolicu od 3 metra, što vam omogućuje da je dovučete gdje god želite. Najbolji dio je da je za izgradnju Magente trebate oko tri mjeseca, a cijena materijala iznosi oko 13.000,00 kuna. Jednostavni planovi za izgradnju Magenta kuće dostupni su na web-stranicama Pin-up houses.

 

Magenta sadrži mnoštvo materijala koji se lako mogu nabaviti. Ima vodootpornu šperploču, polistirensku (toplinsku) izolaciju kako bi vam zimi bila udobna, a ljeti ugodna, kao i grede i daske smreke. Sve u ovom atraktivnom malom domu je dostupno u većini trgovina.

 

Čak i kada je u pitanju skladištenje, Magenta pokriva sve. Postoje ladice koje se mogu zatvoriti, vitrine, prostor ispod kauča i mreže za pohranu oko stropa i zidova za predmete koji se mogu "kretati" u vožnji. Osim toga, ima vanjsko svjetlo, četiri unutarnja svjetla i potpuno funkcionalne električne vodove. Dom i dizajn

 2020@Copiright. All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK