Atlas Rabac - putnička agencija

Pozitivno iskustvo i preporuka može biti od iznimne važnosti kako biste potvrdili kredibilitet agenta

DIREKT INFORMATOR /NEKRETNINE/2020

 

 

Prvi korak u pronalaženju idealnog agenta za nekretnine za Vaše potrebe je suziti izbor uz pomoć preporuka, počevši od Vaše obitelji i prijatelja pa sve do samostalnog online pretraživanja.

Pozitivno iskustvo i preporuka može biti od iznimne važnosti kako biste potvrdili kredibilitet agenta

Upoznajte agenta uživo i ne ustručavajte se postavljati pitanja: takav korak omogućiti će Vam da saznate o iskustvu agenta u određenom stambenom susjedstvu, njegovim vještinama, strategijama i sposobnostima pregovaranja. Budite slobodni iskomunicirati s njim sve svoje nedoumice dok ne steknete potpuno međusobno povjerenje.
Obratite pažnju na komparativnu prednost agenta: posjeduje li agent iscrpno znanje o dijelu grada u kojem kupujete/prodajete nekretninu? Ili je pak specijaliziran za tip nekretnine s kojim posredujete? Obratite pažnju na bitne stavke koje karakteriziraju samu nekretninu i procijenite koje odlike agenta Vam mogu ostvariti značajnu razliku.
Vjerujte vlastitoj intuiciji i osjećajima: do ovog koraka vjerojatno se sagledali sve bitne činjenice i informacije kako biste suzili svoj izbor. Nikako nemojte zanemariti uzeti u obzir osobnu prosudbu, intuiciju i vlastito mišljenje o agentu. Osjećate li se ugodno u njegovom prisutsvu? Imate li otvorenu i ugodnu komunikaciju?
Zapamtite, agent za nekretnine je osoba kojoj ćete povjeriti jednu od najvažnijih, ako ne i najvažniju, investiciju u svojem životu. To je ujedno i osoba s kojom ćete provoditi puno vremena u razgovoru i suradnji pa je ključno da napravite temeljito istraživanje prije odabira.

 

Kako bismo Vam olakšali potragu, za Vas smo odabrali agenciju za nekretnine iz Pule,koja će svojim stručnim savjetima zasigurno ispuniti sva Vaša očekivanja!
2020@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator


 

Aspectus nekretnine
ASPECTUS NEKRETNINE Mletačka 12/3, 52100 Pula
mob. +385 98 743 467, tel: +385 52 225 200, fax: +385 52 225 222
aspectus@aspectus.com.hr, nekretnine@aspectus.com.hr

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK