Atlas Rabac - putnička agencija

Važno upozorenje: Ne javljajte se na poziv s ovog broja!

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2020

 

 

 

Važno upozorenje: Ne javljajte se na poziv s ovog broja!
O broju se naveliko raspravlja i na internetskim forumima...

"Ne javljajte se na ovaj broj, ode plaća i mirovina", bila je vijest koja se proteklih dana proširila poput vjetra društvenim mrežama. Na njima brojni Đakovčani navode kako su imali više poziva s broja 021-214-900, a gdje bi im se, nakon što bi podigli slušalicu, javljali trgovci nudeći jastuke, parfeme ili bi čuli glazbu te obavijest kako su peti, šesti ili sedmi u redu čekanja. Neki od njih tvrdili su i kako im je, samo zbog toga što su se javili, s računa skinuta određena svota novca, piše Glas Slavonije.

Pozive su dobili registrirani korisnici kod različitih pružatelja telekomunikacijskih usluga, ali i oni koji nisu registrirani. "Odakle toj kući broj nekog tko je kupio bon-bon i nije ga registrirao, a bilo je i takvih poziva", kaže jedan Đakovčanin.

Broj nije registriran u imeniku, a iz Hrvatskoj telekoma kazali su da se informacija na koga je registriran taj broj može dobiti tek uz sudski nalog.

O broju se naveliko raspravlja i na brojnim društvenim forumima gdje se spominje da je s istog broja zvala medicinska ustanova koja nudi pregled krvnih žila. Novinari Glasa Slavonije nazvali su broj 021-214-900, no dobili su govornu poruku: “Broj koji ste nazvali je nedostupan, poziv nije moguće ostvariti.”

Koja je zapravo bila svrha poziva s broja koji dan poslije nije bio u funkciji, mnogi će korisnici možda otkriti tek kada im dođe telefonski račun.

 

2020@Copyright -  All right reserved. - Created by ProBiz / Direkt informator

i:N1/Direkt INFO

foto:Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK