Atlas Rabac - putnička agencija

Škampi na buzaru

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2020

 

 

 

Škampi na buzaru

Sastojci:

1 kg svježih škampi
2 dl maslinovog ulja
10 kom zelenih konzerviranih maslina
7 češnja češnjaka
2 žlice pirea od rajčice
0,5 dl bijelog vina
1 vezica peršina
prstohvat soli i papra

Priprava:

Na maslinovom ulju samo nakratko popržite sitno sjeckani češnjak i pola količine peršina i dodajte dobro oprane škampe u tekućoj vodi, te ih zalijte vinom i vodom i poklopljeno kuhajte na umjerenoj temperaturi oko 15 minuta.

Nakon toga, dodajte pire od rajčice, papar i sol prema potrebi i nastavite kuhati bez poklopca, još 10 minuta, kako bi tekućina ishlapila i ostao gust umak. Kada je jelo gotovo, dodajte sitno sjeckane masline bez koštica i ostatke sitno sjeckanog peršina i dobro promiješajte, te poslužite toplo.

 



2020@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

 

I:Maslinar.hr/Direkt INFO

foto:Maslinar/arhiva/

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK