Atlas Rabac - putnička agencija

Komadić italije na tanjuru

DIREKT INFORMATOR/ Gastro/2020

 

 

 

Kao što je poznato, pizza je jedno od najpopularnijih jela na svijetu. Kada ste gladni, nerijetko se dogodi da sa svojim društvom odlučite otići baš na pizzu. Je li to postala tradicija ili ne, nije niti važno, jer za ukusnu i dobru pizzu uvijek je – dobro vrijeme. No, sigurno se ponekad pitate – koja je pizzeria najbolja? Donosimo vam TOP 5 najboljih pizzeria u Zagrebu!


1.PIZZERIA CAPUCINER (Kaptol 6, 10000 Zagreb)

Pizzeria Capuciner smještena je u srcu grada Zagreba, nasuprot znamenite Zagrebačke Katedrale. U ugodnom okružju staroga grada provedite lijepe trenutke u ukusno uređenom prostoru pizzerie i na prostranoj ljetnoj terasi. Ljubazno osoblje preporučiti će Vam veliki izbor pizza u kojima će te sigurno uživati.

Cijena velike pizze od 30-45 kuna.

2.PIZZERIA SPIZZA (Palinovečka 19, 10000 Zagreb)

Pizzeria Spizza poznata je po izvrsnim pizzama, a ujedno vam nudi pravi punomasni sir goudu, vrhunsku mozzarellu, čiste pelate rajčice, najbolje suhomesnate proizvode Pik Vrbovca: šunke u ovitku, pancetu, vratinu, Beljski kvrgavi kulen, ali i vrhunski pršut.

Cijena velike pizze od 36-43 kune.

3. PIZZERIA DESIREE (Lanište 1g, 10 000 Zagreb)

Njegovo samo ime koje na francuskom znači “želja”, obećava zadovoljenje svih vaših apetita. Iznimno ugodan i topao ambijent restorana, ljubazno i ažurno osoblje, vrhunski kuharski majstori i bogata ponuda pizza, učinit će svaki Vaš trenutak proveden u Desiréeu nezaboravnim.

Cijena velike pizze od 33-55 kuna. Ukoliko želite mozzarelu za svaku će te pizzu nadoplatiti 5 kuna!

4. PIZZERIA PURGER (Ozaljska 68, 10 000 Zagreb)

Pizzeria Purger najstarija je pizzeria u Zagrebu, a otvorena je davne 1979.godine. Garantirana kvaliteta i odličan okus pizze omogućava da vaš provod i izlazak uz ugodan ambijent i ugodnu poslugu bude uvjek lijep.

Cijena velike pizze od 32-40 kuna.

5. PIZZERIA LUCA’S (Ulica Grada Vukovara 35a 10 000 Zagreb)

Pizzeria koja uređenjem podsjeća na talijansku zalogajnicu, dugi niz godina na glasu je kao jedna od top pet zagrebačkih pizzerija. Ukoliko želite probati tradicionalna tradicionalnu talijansku pizzu u mirnom i ugodnom ambijentu, svakako posjetite ovu pizzeriu. Sva jela se pripremaju sa dnevno svježim sastojcima kupljenim na domaćim tržnicama.

Cijena velike pizze od 37-42 kune.

2019@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

 

I: Zagreb.info/Maja Rajilić

foto:en.wikipedia.org

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK