Atlas Rabac - putnička agencija

Kako možete provjeriti jesu li vam hakirali Gmail

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2020

 

 

Evo postoji nekoliko 'simptoma' koji potvrđuju da je netko ukrao vaš račun.
Gmail je jedan od najpopularnijih online klijenata za elektroničku poštu kojeg koristi velik broj korisnika diljem svijeta, što znači da su upravo ti korisnici često na meti hakera. Ako zbog nekog razloga mislite da su vam se hakeri domogli računa, evo kako to možete zasigurno potvrditi,piše tportal.

Postoji nekoliko 'simptoma' koji potvrđuju da je netko ukrao vaš račun. Za početak, ako ste dobili email od Googlea koji govori da se netko negdje prijavio na naš račun. Ako se radilo o sumnjivoj prijavi, Google će ju sam blokirati i usput vas upozoriti. Ova metoda radi čak i kada je haker na istoj bežičnoj mreži kao i vi. Ova vrsta zaštite aktivirana je automatski (osim ako ste ju zbog nekog razloga odlučili ručno isključiti).

Drugi simptom čudnog ponašanja je vaš Inbox. Ako vidite hrpu spama u izlaznom kasliću (Outbox), to znači da ga hakeri koriste za svoje nečastive radnje.

Treći simptom su informacije koje dobivate od svojih kontakata - možda su od vas dobili poruku punu čudnih poveznica - za koju niti vi ne znate.

Jedan od korisnih alata je i povijest prijava na Gmail u kojoj možete vidjeti tko se sve, kada i pomoću čega prijavio na vaš račun. Ako vidite nešto sumnjivo i apsolutno ste sigurni da to niste vi, vrijeme je da promijenite lozinku i aktivirate neki od ugrađenih sustava zaštite.

Konačno, ako je netko promijenio vašu lozinku, to znači da vam je otet račun.kako možete provjeriti jesu li vam hakirali Gmail2019@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

 

I:Poslovni/Direkt INFO

Foto: Getty Images

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK