Atlas Rabac - putnička agencija

Ove četiri stvari odmah morate promijeniti na LinkedInu

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2020

 
 
 
 
 
 
Korisnički profil na najvećoj poslovnoj društvenoj mreži svijeta treba s vremena na vrijeme provjetriti i osvježiti. Krenite s ova četiri savjeta
 
Odabrali smo savjete pomoću kojih možete brzo i jednostavno u prvi plan staviti ono što je važno i prikazati se u najboljem mogućem svjetlu.

Stara profesionalna iskustva
Držite li još uvijek na Linkedinu podatke o stažiranju obavljenom prije osam godina? Ili stavku u portfelju koja se činila dojmljivom kad ste tek počinjali raditi, ali danas djeluje... Pa, smiješno? Počistite ih odmah kako bi se posjetitelji vašeg korisničkog profila mogli usredotočiti na vaša relevantnija i novija radna iskustva.

Vještine za koje niste dobili preporuku
Popis radnih vještina i znanja kojima vladate riznica je ključnih riječi po kojima vas mogući poslodavci i poslovni partneri mogu lakše uočiti. Ali, to ne znači kako morate pod svaku cijenu napumpati svih 50, koliko ih maksimalno možete navesti. Izbacite one za koje niste dobili preporuku (endorsement) drugih.

Nejasna postignuća

Nova kategorija s postignućima (Accomplishments) je super jer u njoj možete bolje organizirati raznovrstan sadržaj. No, nemojte upasti u zamku i prekrcati ju postignućima za koja će malo kome biti jasno zašto su uopće navedena. Pročistite ih tako da ostanu ona koja će upućivati na posao kakav želite dobiti, kao i ona u kojima ste dobri.

Primjerice, nemojte navoditi strani jezik ako ga ne govorite tečno, akademska dostignuća ako su stara i nagrade koje ste osvojili tijekom srednje škole i fakulteta. Pobacajte certifikate koji su istekli, projekte koji nisu dovršeni i izdanja časopisa s neispravnim poveznicama.

Stare preporuke
Preporuke mogu biti korisne, ali i imati suprotni učinak. Možda, recimo, ističu vještine i znanja koje vama više nisu relevantne, a ne želite niti da budu budućem poslodavcu. U prvi plan gurnite ono što je trenutno aktualno.

 2020@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

T_Portal/Direkt info

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK