Atlas Rabac - putnička agencija

Proljetni lonac je najbolje rješenje za Vaš ručak

DIREKT INFORMATOR/GASTROI/2020

 

 

 

Jelo možete dodatno obogatiti s malo bijelog suhog vina.


(za 6 osoba)

50 g Ječmene kaše Zlato polje
800 g junetine (u komadu)
1 Goveđi temeljac za jela Podravka
50 ml ulja
300 g luka
300 g rajčice
200 g Žutih mahuna smrznutih Podravka
300 g kupusa
100 g mrkve
100 g krumpira
100 g svježe paprike
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
1 žlica Vegete
1 žličica Vegeta Maestro slatke paprike mljevene

 

 Ječmenu kašu namočite dan prije u mlaku vodu.
​ Meso narežite na kockice i stavite kuhati u kipuću vodu (500 ml).
 Dodajte goveđi temeljac i kuhajte 20-ak minuta.
 U veću vatrostalnu posudu na ulje dodajte sjeckani luk.
 Zatim dodajte ocijeđenu namočenu kašu, na kocke narezanu rajčicu, narezane mahune, na komade narezani kupus, na kolutiće narezanu mrkvu, na kockice     narezan krumpir te narezanu svježu papriku.
 Popaprite, dodajte Vegetu, sve dobro izmiješajte te dodajte kuhano meso (koje ne mora biti potpuno kuhano) s temeljcem.
 Pospite crvenom paprikom, dolijte kipuće vode tek toliko da pokrije povrće i lagano promiješajte.
 Sve zajedno stavite u pećnicu zagrijanu na 200 °C i pecite 50-ak minuta.

Savjet: Jelo možete dodatno obogatiti s malo bijelog suhog vina.
Vrijeme pripreme: 1 h i 20 minuta

 



2019@Copiright  All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

Izvor: Coolinarka.com/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK