Atlas Rabac - putnička agencija

Veliki pad svih kriptovaluta na tržištu

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2020

 

 

 

Ekonomski analitičari su prije nekoliko godina najavljivali kako će virtualne valute preuzeti dominaciju na tržištu financija ,ali kako izgleda, to još neće dogoditi u skorašnje vrijeme. Naime, pokazalo se kako su virtualne valute iznimno nestabilno tržište u kojem se događa jako veliki pad i rast . Kada se pojavi neki problem na tržištu one jednostavno brzo osciliraju. Ovog puta pandemija  virusa, koja se iz Kine proširila na cijeli svijet je kako izgleda došlo do potpunog kraha svih kriptovaluta. 

 

Bitcoin je još od samih početaka popularizacije virtualnih valuta je bio svojevrsni lider na tim financijskom tržištu i orijentir za sve druge virtualne valute. Danas je tržište kriptovalutama poprilično raznovrsno i na tom se tržištu može pronaći sve i  svašta .pa ljudi  gube novac zbog ulaganja u razne sumnjive valute koje obećavaju puno. Naime, cijena Bitcoina zna poprilično skakati gore dolje – i to instantno nakon što se pojave neke promjene na svjetskim burzama.

Bitcoin je u neka prošla vremena imao vrijednost preko 12.000 dolara, no danas je prosječan granica dosta ispod toga. Posljednji dani i značajno širenje korona virusa na sve kontinente svijeta potaknuli su značajne promjene vrijednosti Bitcoina,naravno u  negativu. U kratko vrijeme Bitcoin je izgubio čak 30 posto svoje vrijednosti.Što je jako loš pokazatelj za sve koji su ulagali u Bitcoin u prošlosti.

Situacija na tržištu je neizvjesna,  gospodarstvo je u potpunom kaosu i ne nadzire se kraj. To se jako utječe na  na stanje dionica na burzama, a posljedično i na pad vrijednosti Bitcoina. Hoće li Bitcoin i dalje tonuti tonuti i do koje razine sada je teško prognozirati jer nismo sigurni koliku će štetu pretrpjeti svjetsko gospodarstvo zbog pandemije virusa. Ono što je sigurno moguće jest vraćanje vrijednosti Bitcoina je da će i dalje padati vrijednost, Koliko će vremena biti potrebno za taj oporavak još nitko ne može ni zamisliti.U zadnje vrijeme mnogi nazivaju ljude telefonski u Hrvatskoj,te ih nagovaraju za uspješna ulaganja u burze.Zanemarite takve pozive i ostanite izvan toga!

 

2020@Copiright  All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

paxabay

 

I:CBD

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK