Atlas Rabac - putnička agencija

Lidlov viski koji se u britanskim prodavaonicama ovog supermarketa može kupiti za 13,49 funti

 

DIREKT INFORMATOR/GASTRONOMIJA/2020

 

 

Lidlov viski koji se u britanskim prodavaonicama ovog supermarketa može kupiti za 13,49 funti (oko 116 kuna), proglašen je najboljim scotch viskijem u prvom krugu nagrada za najbolje svjetske viskije, piše Independent.


Proizvodnja alkoholnih pića: 'Krenuo sam samo iz plaće, bez kredita. Danas je to nemoguće'
Gin tonic već je četvrtu godinu zaredom omiljeno piće, proizvođači zadovoljno trljaju ruke
Nagradu je osvojio u kategoriji viskija starih do 12 godina, a pobijedio je, između ostalog i poznati Black Label brenda Johnnie Walker. Tako je odlučilo 40-ak najvećih međunarodnih stručnjaka koji su tijekom siječnja i veljače na nekoliko svjetskih lokacija isprobavali žestoka pića iz raznih trgovačkih lanaca.

Queen Margot Blend Scotch, kako je ime nagrađenog Lidlovog viskija, proizvodi se tradicionalnim metodama koje uključuju proizvodnju slada, gnječenje, fermentaciju, destilaciju i vrenje. Sadrži sušenu marelicu i šljivu, a prije negoli osvane na Lidlovim policama odstoji osam godina. Ovaj se viski mogao pronaći i u hrvatskim prodavaonicama Lidla po cijeni od 49,99 kuna za pakiranje od 0,7 l, dok ga se na akciji moglo kupiti i za 39 kuna.

Ovo, inače, nije prvi put da je Lidl nagrađen za neko svoje alkoholno piće. Lani je njihov gin Hortus Artisan pobijedio skuplje rivale na kušanju na slijepo koje je organizirao Institut Good Housekeeping, a nedavno je taj lanac trgovina nagrađen i za najbolji gin koji je njihov vlastiti brend

 

Direkt INFO/GASTRONOMIJA

Slika/Profimedija A.

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK