Atlas Rabac - putnička agencija

LOVIŠTE NA PELJEŠCU

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2020

 

 

 

Lovištani kao gostoljubivi domaćini iznenaditi će vas svojom gastro ponudom. 

 

Mještani su doseljenici većinom s otoka Hvara i uspjeli su od krša i škrte zemlje stvoriti prekrasno mjesto. Lovište  je staro samo 133 godine. Pretvorili su malo mjesto u vrhunsku gastro turističku destinaciju,koja turiste iz godine u godinu privlači sve više.
Očekuju Vas vrhunski restorani poput Estravagance,Barse,Trumbete..itd.Prednost Lovišta je blizina Korčule,Hvara i Dubrovnika.
 
Naravno,tu su i prekrasne plaže sa brojnim maslinicima. U centru mjesta smještena je kapelica Srca Marijina iz 1885 godine.
Lovište ima preljepe čiste uvale (Česminova, Križica, Rasoha, Bezdija,Slatina i dr.). More u mjestu Lovište je nekako uvijek toplije i mirnije nego gdje drugdje u okolici,a tome može zahvaliti prirodno zaštićenoj uvali.Orebić je isto tako brlo blizu,tek 20 minuta automobilom.
Obitelji u Lovištu se osim turizma bave: ribolovom, voćarstvom i povrtlarstvom, tako proizvode vlastitu OPG domaću zdravu hranu. Lovište je omiljeno turističko odredište svih turista željnih mirnog odmora, prekrasne prirode, mirnog čistog i toplog mora, svježe ribe, vrhunskih peljeških vina!
 

Link:

https://www.tripadvisor.com/Profile/ljnjz?fid=e33e6b89-3017-4ab5-bace-cbdf8d3c10a5

 

Direkt INFO

foto:facebook

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK