Atlas Rabac - putnička agencija

Svojim poduzetnicima Grad Pula u 2019. dodijelio milijun i pol kuna bespovratnih sredstava

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

Svojim poduzetnicima Grad Pula u 2019. dodijelio milijun i pol kuna bespovratnih sredstava
U prostorijama pulske Komunalne palače 15. studenog 2019. godine, održana je četvrta sjednica Povjerenstva za dodjelu potpora iz programa "Potpore Pula 2019" koji je namijenjen poticanju razvoja gospodarstva Pule u 2019. godini, na kojoj se odobrio preostali iznos od 29.785,67 kuna potpore trima zahtjevima pulskih poduzetnika koji su se na Potpore prijavili u prethodnom vremenskom razdoblju.

Zbog iznimnog interesa pulskih poduzetnika Grad Pula je za 2019. godinu odlučio povećati iznos od milijun kuna koji se dodjeljuje poduzetnicima na 1,5 milijuna kuna, a čija su sredstva sada u potpunosti iskorištena.

„Ovako velik interes za javni poziv potvrđuje kako je naša odluka sufinanciranja poduzetnika s milijun i pol kuna iz gradskog proračuna bila opravdana i drago mi je da je to ove godine, kada smo ponijeli i titulu najboljeg grada za gospodarstvo u zemlji kojega je proveo portal gradonačelnik.hr u suradnji s Hanza mediom i agencijom Ipsos, posebno prepoznato. Nije stoga slučajno Pula danas uz Zagreb grad s najviše poduzetnika u odnosu na radno sposobno stanovništvo i grad u kojem se poduzetnici dobro osjećaju i u kojemu vide prostora za nesmetanu realizaciju svojih poslovnih ideja.” – naglasio je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Ukupno je Povjerenstva za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva od ukupno 146 zahtjeva odobrilo njih čak 129 čime je Grad Pula na direktan način pomogao mnogobrojnim pulskim poduzetnicima u sklopu raznih Mjera pomoći, od Potpore novosnovanim tvrtkama i Potpora poduzetnicima za financiranje pripreme i kandidiranje EU projekata do Potpora za novo zapošljavanje ili samozapošljavanje i potpora za IT sektor.

"Zahvaljujem se svim poduzetnicima na velikom angažamanu i prijavama na “Potpore Pula 2019.” koje su se pokazale kao pravi alat koji u značajnoj mjeri olakšava poslovanje malim poduzetnicima" zaključio je gradonačelnik Boris Miletić.

 

Izvor:Grad Pula

foto/Grad Pula/plus

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK