Atlas Rabac - putnička agencija

Najpoznatiji Kineski glumac pomaže sirotinji...

DIREKT INFORMATOR PRESS/2019

 

 

 Kineski glumac Yun-Fat živi vrlo skromnim životom; jede na štandovima ulične hrane, koristi javni prijevoz i troši tek 100 dolara mjesečno. Sedamnaest godina je koristio isti mobitel...

Kineska glumačka zvijezda Chow Yun-Fat (63) živi vrlo skromnim životom, jede na štandovima ulične hrane, koristi javni prijevoz i troši tek 100 dolara mjesečno, prenosi Jayne Stars.

Premda bi si mogao priuštiti luksuzne sportske automobile, skupe stanove i odjeću, Yun-Fat kaže da njega to ništa ne zanima. Njegova supruga i on žive prilično 'normalnim' životom, a svoje bogatstvo od 714 milijuna američkih dolara su odlučili dati u dobrotvorne svrhe

Najveća azijska zvijezda Yun je glumio u filmovima poput 'Tigar i zmaj' i 'Elitne ubojice' koji su i u Hollywoodu postigli veliki uspjeh.

- Moj san je biti normalna i jednostavna osoba. Najteža stvar u svijetu ne odnosi se na to koliko novaca možeš zaraditi, već kako pritom zadržati mirno stanje uma i živjeti ostatak života na jednostavan i opušten način - rekao je popularni glumac koji je 17 godina koristio isti mobitel, staru Nokiju. Nedavno ju je morao zamijeniti prvim pametnim telefonom u životu jer mu je stari mobitel konačno prestao raditi.


Na pitanje zašto je odlučio donirati sav svoj novac, Yun je sa smiješkom odgovorio da taj novac ionako nije njegov i da ga on samo čuva, piše 24sata.

 

/Direkt In formator 

pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK