Atlas Rabac - putnička agencija

Postoji proteinsko pivo, koje sadržava više proteina nego tri ekstra velika jaja i iznenađujuće malo kalorija.

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019
 
 
 
 
 
Postoji proteinsko pivo, koje sadržava više proteina nego tri ekstra velika jaja i iznenađujuće malo kalorija. Britanska online trgovina zdravom hranom Muscle Food kreirala je proteinsko pivo, koje - osim što je pivo koje svi vole - sadržava i proteine i to u popriličnoj količini.

Pivo je nazvano Barbell Brew, što je drsko spajanje izraza uteg (za vježbanje) i piva, dakle stvari koje baš ne idu skupa, u jednoj rečenici - ovaj revolucionarni izum za pivopije i zaluđenike u mišiće svakako će uzdrmati kako industriju dodataka prehrani, tako i tržište piva.

Svaka boca Barbell Brewa sadržava 21,8 g proteina i ima udio alkohola od 3,6 posto. Dodajmo i to da pivo ne sadržava gluten i ima nevjerojatno nizak udio kalorija - samo 92,4 po boci. Sadržaj proteina u jednoj boci odgovara onom u grčkom jogurtu ili u tri kstra velika jaja.

Osim ove senzacionalne količine proteina, pivo sadržava još vodu, ječmeni slad, hmelj, kvasac i amino kiselinu. Pivo sadržava 85 posto manje ugljikohidrata i 33 posto manje kalorija, nego druga piva. Sadržaj alkohola od 3,6 posto znači da biste morali popiti jako puno ovog piva da biste se opili.

Okus se odlikuje smolastim hmeljem, aroma vuče na biskvit a jedinstvena slatkoća dolazi od proteina, dok je finiš agresivno suh i zadovoljavajuće hmeljast.

Osim što je sjajan izbor za proteinski dodatak, Barbell Brew će jamačno imati veliki uspjeh kod fitnes entuzijasta. 
 
Pivo je istog okusa kao i druga piva, a ima još manje kalorija nego lagana piva i još je iznenađujuće zdravo. izvor:pivnica.net
pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK