Atlas Rabac - putnička agencija

Hrvatski poluotok koji će postati nova Toskana, samo jeftinija Britanski Guardian

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

Stranci predviđaju: Hrvatski poluotok koji će postati nova Toskana, samo jeftinija
Britanski Guardian karakterizira Istru kao Toskanu Milenijalaca, kojoj ne nedostaje sadržaja, a cijene su prijateljske...


Zbog prekrasnih otoka, zaljeva i slikovitih gradića Istra je postala miljenica The Guardiana, koji se raspisao o tome kako bi taj komadić Hrvatske mogao postati nova Toskana.

Rovinj sa svojim uskim uličicama popločanima glatkim kamenom najbolje dolazi do izražaja kad mu krenete u susret brodom, a ne treba propustiti ni prekrasne vizure koje pucaju na more i otočiće.

"Istra je poluotok u obliku srca na sjeverozapadu Hrvatske, gdje su brežuljci puni tartufa, a obala blistava. Toskana Milenijalaca ima znatno niže cijene, zbog čega privlači mnogo mlađe turiste od talijanske destinacije s kojom se često uspoređuje... Hrana je pod utjecajem obližnje Venecije, maslinici u unutrašnjosti daju nagrađivana ulja, a more je instagramski plavo", .theguardian

Strance privlači raznolikost Istre – u jednom danu možete tražiti tartufe s istreniranim psima, poslušati koncerte u nekadašnjoj gladijatorskoj areni te uživati na plaži ili u bazenu.

 

I:punkufer/Direkt Informator


DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK