Atlas Rabac - putnička agencija

U ponudi sex roboti koji uzdišu i vrište : Cijena sitnica 3250 €

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

U ponudi sex roboti koji uzdišu i vrište : Cijena sitnica 3250 €
Seks roboti koji mogu da “dišu” pomoću robotske grudne duplje uskoro bi mogli da postanu realnost

Kompanija Cloud Climax, britanski agent proizvođača AI-AITech, ističe da dolazi do velikih pomaka u razvoju kada je njihov premijum model Ema u pitanju.

Cilj je da se robot osposobi da miče ruke i noge, kako bi mogao hodati. Do tog trenutka će proći još neko vrijeme. Za sada, u nastojanju da robota učine što sličnijim čovjeku, njegovi konstruktori žele omogućiti da “diše” tokom vođenja ljubavi.

“Cloud Climax i AI-AITech rade na pokretima ruku, dok posljednji video kompanije DS Doll Robotics prikazuje pokrete nogu. S vremenom, Ema bi trebala da pokreće ruke i da koristi  ‘grudnu duplju’ koja ‘diše’. Konačno, trebalo bi da koristi i noge i da hoda”, kaže, menadžer Cloud Climax-a, tvrtke koja zastupa i DS Doll Robotics.

Model Ema je ​​prva seks lutka sa mogućnošću korišćenja vještačke inteligencije. U prodaju je puštena ove godine, i to po cijeni od 2.799 funti (oko 3.250 eura).

Proizvođač kupcima obećava “ljudsko iskustvo”, što znači da će robot moći da zapamti osobine korisnika, da vodi razgovor sa njim i da trepće. Kupcima se, također, nudi izbor od više različitih izgleda lica i tijela Eme.

Za samo par godina, roboti bi mogli toliko napredovati, da ćemo teško moći razlikovati robota od čovjeka, zaključuje britanski The Sun.


I: ka5an

pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK