Atlas Rabac - putnička agencija

U petak počinju Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

U petak počinju Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu
15. Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu
Vodnjan tijekom Dana mladog maslinovog ulja ugosti oko 20.000 posjetitelja koji uživaju u programima pod šatorom od čak 2000 kvadrata, gdje svoje proizvode i usluge nudi više od 100 izlagača.

 

Jubilarna, 15. međunarodna manifestacija "Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“, održat će se u u Vodnjanu od 15. do 17. studenoga.

"Nastojimo da međunarodna manifestacija koja okuplja proizvođače vrhunskih maslinovih ulja, ali i drugih poljoprivrednih proizvoda i delicija bude privlačna i dostupna svim skupinama potrošača, od ugostitelja do kućanstava.

Nastavljamo i u smjeru edukacije te informiranja široke javnosti o važnosti konzumiranja mladog maslinovog ulja, jer upravo je njemu i posvećena ova manifestacija. "Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell’olio d’oliva novello“ posebno pridonose afirmaciji vodnjanskog ekstradjevičanskog maslinovog ulja koje je danas itekako prepoznatljiv autohtoni vodnjanski brend i u svjetskim razmjerima jedno od najboljih maslinovih ulja. Bogat trodnevni program manifestacije donosi brojne zanimljive sadržaje iz područja uzgoja maslinarstva, o proizvodnji maslinovog ulja te o raznovrsnosti i kvaliteti ekstradjevičanskih maslinovih ulja", naglasio je gradonačelnik Vodnjana, Klaudio Vitasović

Vodnjan tijekom Dana mladog maslinovog ulja ugosti oko 20.000 posjetitelja koji uživaju u programima pod šatorom od čak 2000 kvadrata, gdje svoje proizvode i usluge nudi više od 100 izlagača, proizvođača maslinovih ulja, drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda te poljoprivredne opreme. Cjelodnevni gastro-show okuplja najbolje kuhare i chefove s područja Istre i Kvarnera.

Više od 10.000 obroka priprema se od najboljih namirnica i autohtonih proizvoda, a svaka delicija povezuje se s pričom mladih maslinovih ulja. Manifestacija nudi tri dana puna mirisa i okusa vrhunskih ekstradjevičanskih maslinovih ulja te jela koja spajaju tradicionalnu i suvremenu gastronomiju, navodi se na stranici gradske uprave. 

Prijaviti se za izlaganje možete ovdje

 

Izvor:agroklub

foto:J.K.S 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK