Atlas Rabac - putnička agencija

Volkswagen proizvede više kobasica nego automobila

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

Volkswagen proizvede više kobasica nego automobila
U Volkswagenovim njemačkim tvornicama svaki dan sastave tisuće automobila. Ali automobili nisu najmasovniji proizvod koji nastaje u njegovim pogonima. Još 1973. Volkswagen je odlučio da će sam proizvoditi kobasice i ketchup za svoje radnike. Od 2017. tvornica proizvede oko 7 milijuna kobasica godišnje, i oko 6 milijuna automobila godišnje.

U VW Kantini u Wolfsburgu radnici se u osam okupljanju na doručku s currywurstom, tradicija koja je ušla i u njemačke pop pjesme uz pivo. S vremenom su Volkswagenove kobasice postale tako popularne da ih se moglo naći i u ponekom supermarketu. Kompanija je u međuvremenu outsourcala proizvodnju curry umaka i to je lani izazvalo krizu u firmi. Radnici su se žalili da je curry postao previše pikantan, da više nema isti okus.

Glavni Volkswagenov kuhar Martin Cordes objasnio je da je curry umak, kao i ketchup, godinama proizvodio američki Mondelez, a kako su oni prestali s proizvodnjom umaka, Volkswagen je posao prebacio jednoj njemačkoj firmi koja je radi po drugim recepturama. Recept za kobasice nije se promijenio. Radnici su se morali prilagoditi novim pravilima, a Volkswagen novim navikama radnika. Danas uz klasične proizvodi i veganske kobasice.

 

I:Kultplavekamenice/Direkt INFO

pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK