Atlas Rabac - putnička agencija

E-kolica pomažu voziti i znaju kad treba kočiti

 

 

 Direkt Informator/POSAO/2019

 

 

 

E-kolica pomažu voziti i znaju kad treba kočiti
Senzori u telefonima mjere brzinu i ubrzanje kolica, procjenjujući površinu po kojoj voze.
Njemačka tehnološka kompanija Bosch početkom 2020. ulazi na tržište dječjih kolica kojem donosi sustav sa sveobuhvatnim rasponom značajki visoke tehnologije, uvažavajući sigurnost i udobnost kao dva kriterija odabira.

"Sustav električnih kolica sjedinjuje vještine i znanje cijelog poduzeća. Na sustav smo primijenili istu rigoroznu tehnologiju i norme kvalitete koje primjenjujemo na sektor automobila, uključujući ispitivanja s pomoću zračnih tunela", izjavio je dr. Stefan Hartung, član upravnog odbora i predsjednik Boscheva poslovnog područja Mobility Solutions. Bluetooth tehnologijom kroz aplikaciju korisnik sustav povezuje s pametnim telefonom.

Njome se prikazuje napunjenost odvojive baterije i pravovremeno upozorava korisnike da je napunjenost baterije slaba. Ako je uspostavljena Bluetooth veza s telefonom roditelja, pojavit će se i upozorenje ako netko pokuša odvesti kolica.

Senzori u telefonima mjere brzinu i ubrzanje kolica, procjenjujući površinu po kojoj voze. Zahvaljujući preciznom algoritmu na putu uzbrdo motori automatski pomažu gurati kolica, a nizbrdo pomažu s kočenjem.

Ako roditelji puste kolica, kočnica motora sprečava da se otkotrljaju bez nadzora, a elektromehanička brava aktivira ručnu kočnicu.

Boschevo korisničko ispitivanje pokazalo je da sustav e-kolica može unaprijediti držanje roditelja, jer je s takvim sustavom potrebno puno manje truda za guranje kolica, a elektro pogon s automatskim kočenjem znatno smanjuje naprezanje leđa.

 

 

I:www.poslovni.hr

pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK