Atlas Rabac - putnička agencija

Riječanin u Kanadi ostvario poslovni san, a sada želi posao proširiti u Hrvatsku

 

 

 

 

Riječanin u Kanadi ostvario poslovni san, a sada želi posao proširiti u Hrvatsku
Mateo je u Toronto došao s osobnim stvarima i pet tisuća kanadskih dolara, od kojih je tri tisuće bila njegova ušteđevina kroz godine, a po tisuću dolara dali su mu tata i nona. Nije nikoga poznavao, nije imao preporuku
Mateo Polić rođen je 1990. godine u Rijeci, gdje je završio Prvu riječku hrvatsku gimnaziju, nakon koje je u Zagrebu završio Ekonomski fakultet, smijer poslovna ekonomija. Tijekom studiranja u Zagrebu, upoznao je nekoliko ljudi koji su poslom boravili ili ostali u Kanadi, što mu je na neki način proširilo poslovne vidike.

– Dobio sam ponudu za posao u jednoj tvrtki za 1.600 kuna. Bilo je to u sklopu programa zapošljavanja visokoobrazovanih osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Odbio sam i odlučio otići iz Hrvatske. Kanada je bila moj izbor. Prijavio sam se za working holiday vizu, koja se u to vrijeme dodjeljivala jednom godišnje, u veljači, po sistemu »najbrži prst«, bez traženja bilo kakvih drugih uvjeta. U to vrijeme kanadska je ambasada izdavala 275 takvih viza godišnje, a prijavljenih je te godine bilo nekoliko tisuća. Doslovno sam sjedio ispred kompjutora i čekao objavu i – uspio, piše Novi list.

 

I:Poslovni/Direkt INFO

FOTO: GettyImages

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK