Atlas Rabac - putnička agencija

Volite li caffe? Evo prilike...

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2020

 

 

 

 

Ako je Vaš odgovor potvrdan, ovo je za vas! Napišite stih i zamijenite ga za besplatnu kavu
Volite li subotom prošetati gradom, svratite 28. rujna od 10 do 15 sati na Cvjetni trg. Predstavljat će se globalna Julius Meinl kampanja Meet With A Poem ,koja potiče druženje i pisanje stihova, a održat će se u utorak, 1. listopada, na Svjetski dan kave, u mnogim hrvatskim gradovima.


Stih možete napisati i u subotu, zamijeniti ga za besplatnu kavu i provesti ugodno vrijeme u druženju s dragim osobama. Napisane stihove potrebno je ubaciti u označene kutije na Cvjetnom trgu. Za svaki napisani stih tvrtka Julius Meinl donira 4 kn udruzi Veliko srce malom srcu, neprofitnoj humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i srčanim bolestima.

Osim pisanja stihova, na Cvjetnom trgu možete pogledati i finale prestižnog natjecanja Julius Meinl Barista Championship, na kojem će se natjecati osam najboljih hrvatskih barista iz Osijeka, Rijeke, Zagreba i Splita. Natjecanje započinje u 10 sati ujutro, a oko 15 sati saznat ćemo tko je sretnik/ca koji odlazi kao gledatelj na Svjetsko natjecanje barista u Australiju.

 

I:ZGinfo/Direkt INFO

foto:Press

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK