Atlas Rabac - putnička agencija

Novac padao je po cesti! Mislio sam da bogataš ženi sina pa baca novac

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

Novac je letio Branimirovom ulicom u Zagrebu, a snimka vozača koji zaustavljaju automobile i užurbano skupljaju novčanice koje nisu njihove javnost je većinom osudila.
Isto kao i vlasnik koji je novčanik sa 4-5 tisuća kuna ostavio na krovu automobila. . Vijesti.hr su razgovarale su Ivicom Ivecom, a on je pozvao sve koji su našli njegov novac da mu ga vrate. Samo dvoje je to učinio, iako je objavljena snimka na kojoj se vide "sakupljači novca", a jedan od vozača ispričao je zašto ga je uopće i uzeo.

"Taj dan išao sam s radnikom po materijal. Kako je bila gužva, stajali smo na crvenom. Odjednom k'o da je bacio netko, ne znam, pale su s neba. Oblak novaca padao je po cesti. Ljudi su izašli iz automobila i promet je bio blokiran. Gledam jedan, drugi, treći izlaze pa sam pomislio da možda neki bogataš ženi sina pa baca novac ili da je netko osvojio na Lotu, u Casinu. Ne znam što sam mislio, svašta mi je bilo u glavi. Ispred mene je bilo bar sedam automobila i kako nisam mogao voziti izašao sam i ja i pokupio dio", prepričava je za  Večernji list vozač koji je Ivecu vratio svih 1800 kuna.

Navečer kada je vidio o čemu se radi, odlučio je vratiti. Idući dan ga je nazvao, našao se s njim i vratio mu novce.

"On je jedan divan gospodin. Kada smo se našli bili smo skupa pola sata. Oboje smo dinamovci pa smo se smijali najviše se za karte. Glupo mi je jer nas se prozivalo da se radi o lopovima, pljačkašima, svakakvim imenima. Već sam nalazio i vraćao novac. I sada sam isto tako postupio, a mediji su me toliko izblatili", zaključuje.

Osim njega, još se samo jedna osoba javila i vratila pronađenih 500 kuna, a Ivec je odustao od prijave policiji i tužbe. Novčanik s dokumentima, ali bez novca mu je odmah vraćen po nesretnom događaju.

 

I:Poslovni/Direkt INFO

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK