Atlas Rabac - putnička agencija

Google uvodi promjene u svojoj tražilici: Ovo bi moglo promijeniti način na koji ju koristimo

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

Google uvodi promjene u svojoj tražilici: Ovo bi moglo promijeniti način na koji ju koristimo
Google to želi ispraviti kako bi novinari i mediji koji su zaista otkrili neku priču i napisali originalni članak dobili veću pozornost čitatelja.
Iz Googlea su najavili promjene u tražilici koje će se odraziti na sadržaj koji će se prikazati pri vrhu prilikom pretraživanja pojmova i događaja. Dosad je na njihovoj tražilici favoriziran najnoviji sadržaj vezan uz određenu temu, no Google to sada želi promijeniti i na vrhu ili pri vrhu prikazati izvornu priču o određenoj temi, odnosno članak u kojem su otkrivene informacije "koje inače ne bi bile poznate".

Kako prenosi  Zimo,, takve nove informacije uvijek prenose i bojni drugi mediji pa se s vremenom originalni članak zagubi među brojnim drugim rezultatima pretraživanja tako da ga veliki broj ljudi uopće ne pročita.

Google to želi ispraviti kako bi novinari i mediji koji su zaista otkrili neku priču i napisali originalni članak dobili veću pozornost čitatelja. Također, prilikom prikazivanja rezultata pretraživanja tražilica će uvažiti i izvor, odnosno kredibilitet izvora na kojem je taj sadržaj objavljen, a koji će ovisiti o "povijesti kvalitetnog novinarskog izvještavanja", kao i nagradama koje su medij, odnosno novinari osvojili.

 

I:Poslovni/Direkt INFO

Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK