Atlas Rabac - putnička agencija

Omiljeni street food festival vraća se u Zagreb!

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

Omiljeni street food festival vraća se u Zagreb!
Dinamičan jedanaestodnevni gastro program, praćen atraktivnim glazbenim događanjima očekuje domaće i strane posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 12. do 22.09. Zagreb Burger Festival powered by TABASCO® poželjet će dobrodošlicu svim ljubiteljima slasnih i sočnih burgera, koji će u bogatoj ponudi birati svoje favorite.


Ove godine najnovije trendove u spravljanju mnogima omiljenih delicija predstavit će dvadesetak burger majstora iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Ljubljane. Na svoje će doći i vegetarijanci koje očekuje odlična vegetarijanska ponuda. U pripremi su i gastro natjecanja te izbor najboljeg burger majstora uz dodatne sadržaje za djecu.

Popularni BEYOND burgeri, u kojima guštaju mnoge svjetske zvijezde, premijerno će se predstaviti upravo na ovom događanju. Uz njih posjetitelji će moći kušati i šarene delicije s neobičnim povrtno proteinskim kombinacijama, šumsko nizinske, lagano “alkoholne”, kao i burgere od kojih se oči “znoje”. No to nije sve, jer uz burgere zamirisat će i sočni steakovi obogaćeni Kikkoman soja umacima, koji su nastali prirodnom fermentacijom prema tradicionalnoj japanskoj recepturi, piše Jutarnji.hr.

foto:pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK