Atlas Rabac - putnička agencija

Kupio novi mobitel, a u njemu pronašao nečije poruke i fotografije

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

 

Prigovor je poslan Hrvatskom telekomu.

Deda, ja tebe volim. I ja tebe, Miki, neke su od poruka koje je čitatelj iz Velike Gorice pronašao u mobitelu za koji je mislio da je novi, a tako ga je i platio.

- Otac je sklopio ugovor za novi mobilni uređaj, Huawei Y6, na 24 rate po 35 kuna. Po dolasku kući našao je pet poruka koje su slali deda i Miki, te pet fotografija istog tog dede i ostatka obitelji - požalila se čitateljica 24 sata.

Kako otac nema adresu elektroničke pošte, u njegovo je ime poslala prigovor Hrvatskom telekomu, s kojim je ugovor sklopljen.

- U velikogoričkom T-Centru ocu su instalirali i aplikacije koje je želio. Vidio je da se na ekranu stalno pojavljuje njemu nepoznato žensko ime i prezime, na što su mu rekli da ga je telefon vjerojatno povukao odnekud pri instaliranju aplikacija. Otac je objašnjenje prihvatio jer ne razumije kako funkcionira instaliranje aplikacija. Zato je tražio pomoć - objasnila je korisnikova kći i dodala kako je djelatnik T-Centra obrisao slike i poruke te vratio uređaj njezinu ocu.

U Hrvatskom telekomu su provjerili što se dogodilo i odgovorili 24 sata kako je pogreška nastala zato što su T-Centar, u kojem je sklopljen ugovor, kao i njihovo središnje skladište, u Velikoj Gorici, pa je mobilni uređaj završio na pogrešnoj adresi.

 

 

I:Poslovni/Direkt INFO

foto:Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK