Atlas Rabac - putnička agencija

DO VEĆEG SAMOPOUZDANJA


DIREKT INFORMATOR/POSAO/(2019

 

 

 

DO VEĆEG SAMOPOUZDANJA
U životu se sve vrti oko samopouzdanja. Nedostatak samopouzdanja može predstavljati stvarnu prepreku ispunjenju vaših želja i ciljeva. Dobra vijest je da se samopouzdanje može usvojiti. Poput bilo koje druge vještine, samopouzdanje zahtjeva disciplinu. Ako ste spremi ustrajati u tom naumu, u tri mjeseca moguće je ostvariti značajne pomake. Kako?

Birajte pozitivne misli
Nedostatak samopouzdanja uvelike proizlazi iz negativnog razmišljanja. Kako biste promijenili sliku o sebi, potrebno je da promijenite negativne misli i preoblikujete ih u nešto konstruktivnije. Poput svega ostalog, zahtijeva disciplinu i vježbu.

Poštuj to što jesi
Većina ljudi pati od sindroma varalice. Takve osobe previše vjeruju vlastitom negativnom mišljenju o svojim postupcima i postignućima. Sindrom varalice je sveobuhvatan osjećaj da su vaši uspjesi prevara, da vam ne pripada ta pozicija na kojoj se nalazite i da će to netko prije ili kasnije shvatiti. No, to ujedno znači i biti čovjek. Za izgradnju samopouzdanja ključno je osvijestiti si što cijeniti i volite kod sebe i njegovati takvo razmišljanje. Kada budete sigurno tko ste, koje su vaše jake točke i specifične vrijednosti, možete se prestati uspoređivati s drugima i ne pokušavati biti nešto što niste.

Izgradite proaktivno razmišljanje
Prema Carol Dweck, proaktivni mentalni sklop je ključan za uspjeh pošto se radi o vjeri u svoju sposobnost da rastete i učite. Ako možete dosljedno rasti i učiti, malo je prepreka koje ne možete savladati.

Izvor: Poslovni puls/Direkt INFO

foto:Poslovni/plus

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK