Atlas Rabac - putnička agencija

Oni su noćna mora turističkih agencija: 'Paradajz turisti' na moru kuhaju ajvar i pekmez

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

U čitav sistem su uključeni i makedonski prodavači zimnice.
Kako su "Večernje novosti" nedavno prenijele, pojedine agencije su već poslije prva dva odlaska na grčki Halkidiki morale mijenjati gume na autobusima. Razlog je što pojedini turisti nose po četiri kofera prepuna hrane, jer u apartmanu kuhaju pekmez i ajvar.

 

Kako piše srpski portal Žena., u čitav sistem su uključeni i makedonski prodavači zimnice, koji čekaju sa vrećama paprika. Drugi gosti u takvim apartmanima ne mogu provjetriti sobe i s pravom se žale agencijama. Tako se i ove, kao i svake godine, ponovo piše o "paradajz turistima" iz Srbije na koje se žale primorci koji nakon boravka turista zateknu u apartmanu potpuni kaos.

Definiciju, barem tako mislimo, svi znamo - paradajz turist je turist koji put mora kreće sa punim ručnim frižiderima mesa, salate, sarme, povrća, voća pa čak i grickalica.

- Paradajz turisti su najveća noćna mora i Grka i nas, turističkih agenata. A takav nadimak dobili su zbog činjenice da ogroman broj ljudi bez srama kreće na put sa vrećama paradajza i paprike, i to kako bi tamo spremali zimnicu - otkriva jedna turistička agentkinja za portal Žena.

I:Poslovni/Direkt INFO

foto:G.I.

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK