Atlas Rabac - putnička agencija

Kad odmor na Jadranu postane luksuz: Kolač 54, espresso 32, ćevapi 105 kuna

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019
 
 
 
 
 
 
Kad odmor na Jadranu postane luksuz: Kolač 54, espresso 32, ćevapi 105 kuna
 

Navikli se jesmo da su na Hvaru cijene paprene, ali ovolike cifre uvijek iznenade.
Espresso za 32 kune, ćevapi za 105, kebab za 80. To su samo neke od cijena na Jadranu koje ovih dana uveseljavaju - ne toliko strane goste kojima su cijene slične kao kod kuće - koliko domaće turiste kojima je bolno jasno da komad pizze ne može koštati 50 kuna. RTL  je tako zamolio gledatelje da im pošalju račune za koje smatraju da su malo 'pretjerani'.

Ovo je jedino što na Jadranu nećete skupo platiti, ali da bi užitak bio potpun morate nešto pojesti i popiti. U patroli na obali bili su gledatelji Direkta. I prijavili su nam: lignje na žaru za 100 kuna, pola litre domaće točene pive od 31 kunu, pola lite cole iz trgovine od 26 kuna i komad torte od 54 kune. Mala pizza u centru Splita košta 90 kuna.

Antonija je iz Zagreba i ljetuje u Splitu i evo što je primijetila. "Kava je ovdje previše, oko 20 kuna, to je previše. Proizvodi u pekari 5 kuna skuplji nego u Zagrebu, što mi je malo čudno, a možda je to ovdje i normalno", kaže Antonija.

Navikli se jesmo da su na Hvaru cijene paprene, ali ovolike cifre uvijek iznenade. Tamo se prodaju ćevapi od 105 kuna, četvrt pizze za 50, krumpirići za 40 kebab za 80 i juha o škampi za 115 kuna.

 

I:Poslovni/Direkt INFO

foto:Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK