Atlas Rabac - putnička agencija

Počinje pojačan nadzor, uz tri djelatnosti na udaru i najveći festival

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

Poreznici i carinici kreću u pojačan nadzor, uz tri djelatnosti na udaru i najveći festival
U razdoblju od 11. do 17.srpnja 2019. godine pojačane nadzore fiskalizacije provodit će ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom, a u razdoblju od 12. do 17.srpnja nadzorne aktivnosti provodit će se i na najvećem svjetskom festivalu elektronske glazbe ULTRA EUROPE 2019 u Splitu te otocima Braču, Hvaru i Visu.
'U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom provode pojačane nadzore fiskalizacije na cjelokupnom području Republike Hrvatske s ciljem sprječavanja sive ekonomije i zaštite državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze', najavili su.

Pojačane nadzore provode ovlašteni službenici obiju Uprava samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, a istima će biti obuhvaćeni porezni obveznici koju obavljaju djelatnost:

1. trgovine na malo na štandovima i tržnicama,
2. keteringa i ostale djelatnosti pripreme i usluživanja pića,
3. iznajmljivanja i davanja u zakup (leasing) automobila i motornih vozila lake kategorije.

Zajedničke nadzorne aktivnosti provodit će se u razdoblju od 11. do 17. srpnja 2019. godine.

U razdoblju od 12. do 17. srpnja 2019. godine održava se ULTRA EUROPE 2019 – najveći svjetski festival elektronske glazbe u Splitu, na lokaciji Park mladeži te na otocima Braču, Hvaru i Visu. 'Nadzorne aktivnosti na navedenim manifestacijama provodit će ovlašteni službenici Carinske uprave kao i ovlašteni službenici Porezne uprave, Područnog ureda Split i drugih područnih ureda.

Primjenom suvremenih metoda i tehnika kojima se pruža sve dublji uvid u način poslovanja i navike poreznih obveznika, ovlašteni službenici navedenih Uprava pored pojačanih nadzora fiskalizacije provode i postupke praćenja i provjere izdavanja i fiskaliziranja računa. Navedenim postupcima se putem web aplikacije „Fiskalizacija“ na mobilnim uređajima prati i provjerava izdavanje i fiskaliziranje računa u realnom vremenu', najavili su iz spomenutih državnih tijela.

 

I:Poslovni.hr/Direkt INFO

Foto:Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK