Atlas Rabac - putnička agencija

Traži se besplatan smještaj za djecu u okolici Pule

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

Traži se besplatan smještaj za djecu u okolici Pule

'NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH' U NOVOJ HUMANITARNOJ AKCIJI
Humanitarna udruga Naš San Njihov Osmijeh i njezini volonteri trenutno su na zasluženom odmoru sve do 03.09. kada ponovno otvaraju vrata svog skladišta za donacije.

No, ponukani željom donatorice da omogući besplatan smještaj za djecu socijalno ugroženih obitelji, pokrenuli su inicijativu pronalaska smještaja za što veći broj takve djece.

U suradnji s mnogim humanitarnim udrugama i centrima diljem Hrvatske, Sigurnim kućama i ostalim srodnim organizacijama a bazirajući se na kontakte preko 1000 obitelji koje su posjetili u najpoznatijoj akciji ''SLUŠAJ SVOJE SRCE'', dogovoren je dolazak 30-ak djece s roditeljima, skrbnicima ili voditeljima udruga koji će posjetiti Pulu i okolicu zahvaljujući iznajmljivačima dobroga srca.

Djeca će posjetiti naše područje u razdoblju od 20.07. do 09.09. kada im započinje nova školska godina a za njih je u pripremi i mnogo aktivnosti koje će pripremiti i dogovoriti s donatorima, sponzorima i suradnicima.

I dalje su u potrazi za raznim smještajima s obzirom da i nadalje imaju upita i potreba za smještajem djece iz Slavonije i ruralnih djelova naše Hrvatske. Također, u potrazi su za ponuđačima raznih usluga, atrakcija i aktivnosti koje bi mogli pružiti djeci a sve s ciljem da dožive nezaboravno ljeto na našem poluotoku. Napominjemo kako se sve navedeno traži za područje Pule i okolice.

Ponude sa smještaj zaprimit će na mail nassan.njihovosmijeh@gmail.com ili putem broja mobitela 099 308 3750 dok se za sve upite, prijedloge ili savjete možete javiti i na njihovoj facebook stranici NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH.

Foto:Ilustracija 1232


RegionalExpress/Direkt INFO

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK