Atlas Rabac - putnička agencija

Odlična gastro ponuda!

DIREKT INFORMATOR/PUTOVANJA/2019

 

 

Planinarski dom Kum se nalazi u neposrednoj blizini zapadnog ruba planine Kum (1220 m), na južnoj strani se nalazi i crkva sv Agneze koja je sagrađena još u srednjem vijeku. Obnovljena nakon požara oko 1600 godine .Počeci planinskog gospodarstva na planini Kum je započelo 1928 godine. Nakon oslobođenja PD Trbovljegradi i zadnje kuće,a obje zgrade su obnovljene.

Glavna kuća i depandansa su kompletno 1985 godine također potpuno renovirani.

Planinski dom je trajno otvoren, osim ponedjeljka. U restoranu postoji 70 mjesta, bar ; na terasi ima 30 mjesta; Planinski dom ima 28 kreveta i 12 spavaonice u depandansi; WC i umivaonik s toplom i hladnom vodom ,tuševe,centralno grijanje.

Odlična gastro ponuda!

Planina Kum ima vrlo lijep pogled. Od istoka prema jugu su Gore Kopitnik,Lisco, Bohor, Medvednica, Gorjanci, Kočevje Rog, Snežnik, Javornik, Nanos, a obližnji dolina Sopote protiv Radeče sa starog dvorca iznad svibno i prostranim Dolenjske brdima; na zapadu postoje Julijske Alpe s Triglavom, pred njima Škofjeloško Gradec brda i planine; od zapada prema sjeveru se može vidjeti Karavanke, Kamnik Alpa na sjeveru prvi lanac vrhova Posavje brdima između Save i Savinje od Čemšeniške kroz groznica u Gozdnik a iza Raduhu, Golte Smrekovec, podnožu planine, Pag Kozjaka, Pohorja, Konjiške planine.

 

Direkt Info 00385913335733

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK