Atlas Rabac - putnička agencija

U ovom gradu pola milijuna ljudi živi u 220.000 gradskih stanova, najam za 7,50 eura po kvadratu bruto

 

DIREKT INFORMATOR/GLOBUS/2019

 

 

 

Prilikom useljenja nije čak potrebno ostaviti niti polog.

 


Bečke su gradske vlasti do danas zadržale iskušani model stambene politike, jedinstvenu poticanu stanogradnju, tako da u Beču u ukupno 220 tisuća gradskih stanova trenutno živi više od pola milijuna ljudi.

Kako piše Točka na i, Zanimljiva je i činjenica da ukupno 2000 bečkih kompleksa poticane stanogradnje raspolaže sa 610 hektara zelenih površina, što odgovara površini 854 nogometna igrališta. U njima se osim toga nalazi 70.000 stabala, 7800 dizala, 1300 dječjih igrališta, 5000 različitih lokala te 47.500 garaža koje mogu biti unajmljene.

Gradnja “socijalnih” stanova u glavnom gradu Austrije nastavlja se i u današnje vrijeme. Najam novoizgrađenih gradskih stanova u Beču danas košta 7,50 eura po četvornom metru bruto. Potpisivanjem ugovora najmoprimci ostvaruju pravo stanovanja na neodređeno vrijeme bez ulaganja vlastitih sredstava, a prilikom useljenja nije čak potrebno ostaviti niti polog.

“Bečka stambena politika najveći je poticaj bečkom srednjem staležu, a mi ćemo se zalagati da se ona nastavi i u budućnosti“, poručuje članica bečkog gradskog poglavarstava za stanogradnju Kathrin Gaal.

 

I:Poslovni/Direkt INFO

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK