Atlas Rabac - putnička agencija

Objavljeni detalji novog kruga za dobivanje poticaja: Od 20.000 do 80.000 kuna za nabavu novog vozila

DIREKT INFORMATOR/AUTOMOBILI/2019

 

 

 

 

 

Zbog velikog interesa u novom krugu fond povećan na 17 mil. kuna.
Godinu dana imat će građani kojima Fond za zaštitu okoliša (FZOEU) odobri potpore za kupnju električnih vozila da realiziraju nabavku. Lani je bila riječ o šest mjeseci, što se pokazalo prekratkim rokom, poručuju iz Fonda koji je objavio detalje novog kruga poticaja za koje se privatne osobe mogu javiti od 3. travnja. Porastao je i ukupan fond za poticaje, s lanjskih 12 na 17 milijuna kuna, dok su iznosi potpora isti. Dakle, za e-automobil do 80.000 kuna, za plug-in hibrid do 40.000, e-skuter i slične “mašine” mogu donijeti do 20.000 kuna poticaja, a e-bicikli do 2000. Sufinanciraju se samo nova motorna vozila i nekorišteni e-bicikli.

Na webu FZOEU stanicama Fonda jučer su objavljene osnovne informacije o pozivu te Prijavni obrazac, a procedura je, kaže direktor Fonda Dubravko Ponoš, krajnje pojednostavljena.

“Dokumentacija se od 3. travnja od 9 sati može poslati preporučenom poštom ili dostaviti u prijamni ured Fonda. Zahtjevi će se razmatrati prema datumu i vremenu zaprimanja, uz naznaku da se zahtjevi koji stignu prije navedenog roka neće uvažavati”, pojasnio je dodavši da je u prošlom krugu sufinanciranja kupnja ukupno 400 e-vozila.

 

I:Poslovni/Direkt INFO

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK