Atlas Rabac - putnička agencija

Brojni građani postali žrtvama prevaranata iako ih ni nema u imeniku: 'Otkuda im moj broj?!'

 

DIREKT INFORMATOR/MREŽA/2019

 

 

 

Ne javljajte se na ovaj broj, ode plaća i mirovina, bila je vijest koja se proteklih dana proširila poput vjetra društvenim mrežama, piše Glas Slavonije.

VEZANE VIJESTI
NEMA NI RAČUNALO NI MOBITEL, ALI SU JOJ UVALILI DA PLAĆA NEOGRANIČENI INTERNET Umirovljenica Zdenka (91): 'Rekli su mi da ću manje plaćati'
Naime, brojni Đakovčani navode kako su imali više poziva s broja 021-214-900, a gdje bi im se, nakon što bi podigli slušalicu, javljali trgovci nudeći jastuke, parfeme... ili bi čuli glazbu te obavijest kako su peti, šesti ili sedmi u redu čekanja. Neki od njih tvrdili su i kako im je, samo zbog toga što su se javili, s računa skinuta određena svota novca.

Zanimljivo je kako su pozive dobili registrirani korisnici kod različitih pružatelja telekomunikacijskih usluga, ali i oni koji nisu registrirani.

- Odakle toj kući broj nekog tko je kupio Bon-bon i nije ga registrirao, a bilo je i takvih poziva - kaže jedan Đakovčanin.

Kako broj nije registriran u imeniku, novinari Glasa Slavonije jučer su nazvali Hrvatski telekom s obzirom na to da se, kako se čini, radi o fiksnom telefonskom broju s pozivnim Splitsko-dalmatinske župnije. Međutim, ondje su im pojasnili kako ne mogu otkriti je li taj broj registriran na nekoga, samo uz, kako reče ljubazna djelatnica – sudski nalog.

O broju se naveliko raspravlja i na brojnim društvenim forumima gdje se spominje da je s istog broja zvala medicinska ustanova koja nudi pregled krvnih žila.

Novinari su i sami nazvali broj 021-214-900, no dobili su govornu poruku: 'Broj koji ste nazvali je nedostupan, poziv nije moguće ostvariti.'

Koja je zapravo bila svrha poziva s broja koji dan poslije nije bio u funkciji, mnogi će korisnici možda otkriti tek kada im dođe telefonski račun, piše Glas Slavonije.

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK