Atlas Rabac - putnička agencija

European Food Summit: U Sloveniji se u ožujku odvija važan gastro festival

 

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

 

 

 

Europski simpozij hrane događaj je na kojem će se slaviti nove gastronomske ideje. Neka od najvećih svjetskih gastronomskih imena, ekskluzivne večere i gastronomske ture samo su dio doživljaja. Provjerite o čemu je riječ!
Kao nastavak na slovenska gastro događanja prethodnih godina, European Food Summit ove godine ima namjeru postati najvažniji europski gastronomski događaj. Održat će se u Ljubljani i skijalištu Krvavec, trajat će četiri dana, a posjetitelji će u razdoblju od 16. do 19. ožujka moći uživati u vrhunskoj hrani i piću nekih od najvećih svjetskih chefova današnjice.

 

Program European Food Summit izgleda zbilja impresivno, pa nas je tako odmah na prvu osvojilo predstavljanje nove sezone Odprte kuhne, večere na genijalnim lokacijama, gastronomske ture te brojni paneli pod palicom vrhunskih gastro stručnjaka.

Andoni Luis Aduriz, Riccardo Camanini, Andreas Caminada, Ana Roš i Valter Kramar, Christophe Pelé, Esben Holmboe Bang samo su neka od imena iz svijeta gastronomije koji će svoje znanje i ideje podijeliti na ovom hvalevrijednom događaju.

 

Ljubitelji gastronomije nikako ne bi trebali propustiti European Food Summit, pa je stoga pravo vrijeme da svratite na stranice simpozija i istražite što vas sve čeka na jednom od najvećih gastronomskih događaja godine.

 

I:Gastro.hr/Direkt INFO

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK