Atlas Rabac - putnička agencija

Nema promjena na popisu najbogatijih osoba na svijetu

 

DIREKT INFORMATOR/POSAO/2019

 

 

 

 

 

Amerikanci i dalje dominiraju tim popisom, s 14 milijardera među 20 prvih.
Nema promjena na popisu najbogatijih osoba na svijetu: utemeljitelj Amazona Jeff Bezos ostaje najbogatiji čovjek na svijetu ispred Billa Gatesa i Warrena Buffetta, a Mark Zuckerberg je pao za tri mjesta, dok se Michael Blomberg popeo za dva mjesta.

Prema godišnjem popisu Forbesa objavljenom u utorak, bogatstvo Bezosa (55), koji je nedavno najavio da se razvodi i time raspisao medije, povećalo se još za 19 milijarda dolara u godinu dana i sada ih posjeduje 131.

Jeff Bezos, koji posjeduje oko 16 posto tvrtke, produbio je jaz s drugoplasiranim Billom Gatesom, suosnivačem Microsofta koji je postao filantrop.

Gatesovo bogatstvo se umjereno povećava i iznosi 96,5 milijarda dolara, prema 90 milijarda prošle godine.

Treći je ulagač Warrenn Buffett (88), najstariji na popisu i njegovo bogatstvo je siromašnije za 1,5 milijarde (82,5 milijarda).

Predsjednik francuske tvrtke LVMH Bernard Arnault ostaje na 4. mjestu, vlasnik Facebooka Mark Zuckerberg je izgubio blizu 9 milijarda dolara i s 5. pao na 8. mjesto popisa.

On ostaje najmlađi među 10 prvih, iza meksičkog magnata telekomunikacija Carlosa Slima, Španjolca Amancia Ortege, osnivača Inditexa i Zare i američkog suosnivača Oraclea Larryja Ellisona.

Amerikanci i dalje dominiraju tim popisom, s 14 milijardera među 20 prvih.

Francuska ima dvoje predstavnika, Bernarda Arnaulta i Francoise Bettencourt-Meyers, nasljednicu L'Oreala na 15. mjestu i jedina je žena među prvih 20.

Među neamerikancima u prvih 20 su Indijac Mukesh Ambani, predsjednik Reliance Industries na 13. mjestu i Kinez Ma Huateng, predsjednik kineskog interenta Tencent na 20. mjestu.

 

I:Poslovni/Direkt INFO

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK