Atlas Rabac - putnička agencija

Tvorac pametnih klupa najavljuje


DIREKT INFOMATOR/POSAO/2019

 

 

 

 

 

 

Treba li uopće spominjati da je vrijednost njegove tvrtke procijenjena na 100 milijuna kuna?
Kad je prije tjedan dana ugledni Forbes mladog solinskog poduzetnika Ivana Mrvoša uvrstio u listu 30 osoba mlađih od 30 godina na koje treba obratiti pozornost, rijetko tko je shvatio koliko je to velik uspjeh.

Ivan ima samo 23 godine i već vodi uspješnu tvrtku koja zapošljava tridesetak ljudi, a u ovoj godini planira ih zaposliti još. Njegova tvrtka Include proizvodi pametne klupe Steora i prodaje ih u više od 40 zemalja svijeta, a na tržište su izbacili još jednu pametnu klupu Monna, koja je već pronašla svoje kupce.

U samo prvih mjesec dana ove godine prodali su proizvoda u vrijednosti od 1,1 milijuna kuna, a prema svemu sudeći, i sljedeći mjeseci bit će jednako uspješni. Treba li uopće spominjati da je vrijednost njegove tvrtke procijenjena na 100 milijuna kuna?

No Ivan ne sjedi i uživa, već radi. Kako sam priznaje, njegov radni dan traje po 12 sati. Stoga ne iznenađuje njegova najava da će prodati tvrtku i otići u mirovinu.

S 30 godina ću završiti sve poslovne aktivnosti... Znači, čeka me još šest i pol godina i onda - mirovina, otkrio je za Slobodnu Dalmaciju.

Nije loš plan, samo da izdrži još tih šest i pol godina.

 

 

I:Poslovni/Direkt informator

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK