Atlas Rabac - putnička agencija

Kanađanin jurio 246 km/h u Audiju, evo što ga čeka

DIREKT INFORMATOR/ZANIMLJIVOSTI/2019

 

 

 

 

 

 

POLICIJSKA patrola pokrajine Ontario zaustavila je tinejdžera koji je autocestom jurio čak 246 km/h.

Drastična prekoračenja brzine na sjevernoameričkim cestama nisu toliko česta pojava, a jedan od razloga su izuzetno velike kazne uključujući i onu zatvorsku. Tako će i ovaj mladić koji je autocestom 403 jurio gotovo maksimalnom brzinom u Audiju ostati bez automobila, a suočit će se i s lišavanjem slobode.

Kako javlja GlobalNews događaj se zbio u ponedjeljak navečer, a prema dostupnim informacijama neimenovani vozač je Audi posudio par minuta prije od prijatelja kako bi ga isprobao. Test nije dugo trajao, a poručnik Kerry Schmidt je komentirao događaj: "Našao je finu otvorenu ravnicu i razvukao auto na mjestu gdje su službenici mjerili brzinu. Snimili su ga sa 246 km/h i tu je njegova testna vožnja završila“.

Audi je oduzet na minimalno tjedan dana, vozaču je privremeno oduzeta vozačka dozvola, a protiv njega će biti pokrenuta kaznena prijava. Velika je vjerojatnost da će završiti u zatvoru, ovisno o uvjetima može biti osuđen na maksimalno 10 godina. S obzirom na to da nesmotrenom vožnjom nije prouzročio nesreću kazna će biti vjerojatno manja, ali dovoljna da idući put dvaput razmisli koliko će stisnuti gas.

 

Index/Direkt INFO

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK