Atlas Rabac - putnička agencija

Ovo je 10 najomraženijih automobila svih vremena: Da li je i vaš među njima?

DIREKT INFORMATOR/ZANIMLJIVOSTI/2019

 

 

 

 

 

 

Nekima su zamjerke usmjerene prema performansama, dok su za neke među njima svi ti pozitivni i negativni bodovi prikupljeni zbog cijene, statusnog simbola, ekonomičnosti ili pak nekog sasvim sedamnaestog razloga.
Svi znamo da na svijetu ima boljih i lošijih automobila. Nekima su zamjerke usmjerene prema performansama, dok su za neke među njima svi ti pozitivni i negativni bodovi prikupljeni zbog cijene, statusnog simbola, ekonomičnosti ili pak nekog sasvim sedamnaestog razloga.

Stoga su automobili.hr tijekom stvaranja ove top-liste pokušali baciti oko na sva tržišta i sve one godine u sklopu kojih je „moderan“ automobil bio apsolutan cilj.

Ovo je popis najomraženijih automobila svih vremena:

10. Chrysler Sebring
Chrysler Sebring zamišljen je kao konkurent europskim automobilima s početka novog milenija. No u konačnici je predstavljao sve ono loše što može poslužiti za opis Detroita prije početka recesije.

9. Pontiac Aztek
Ovog automobila se vjerojatno i Walter White stidi.

8. Toyota Tercel
Čak i za jedan ekonomičan i kompaktan gradski automobil, Tercel je zaudarao dosadom iz svakog kuta.

7. Jeep Compass
Ljudi su tu sveameričku nakaradu smatrali glasnom, neudobnom, neugodnom, nekvalitetnom, neekonomičnom i užasnom na još mali milijun načina, dok je na globalnom planu čak 58% kupaca izjavilo kako su požalili što su kupili ovaj Jeep.

6. Alfa Romeo Arna
Talijani definitivno jesu majstori zanata kada je dizajn u pitanju, ali im kvaliteta zajedno s tehnologijom nije jača strana.

5. AMC Gremlin
Radi se o automobilu koji je trebao poslužiti kao bijeg iz naftne krize koja je tijekom sedamdesetih potresala megalomansko tržište SAD-a.

4. BMW X6
BMW X6 predstavlja sve ono što s današnjim automobilima ne valja – od brkanja kriterija, preko cijena, upitne kvalitete i trajnosti, pa sve do opake doze pretencioznosti i guranja vlastite veličine u nos drugima.

3. Chevrolet HHR
Tijekom životnog vijeka ovog pokretnog američkog post-recesijskog užasa na četiri kotača, Chevrolet je zabilježio prodaju tek oko milijun primjeraka.

2. Aston Martin Cygnet
Najviše od svega u oči bode kombinacija „najmanjeg“ i „luksuznog“, jer to jednostavno ne ide jedno s drugim.

1. Smart ForTwo
mart ForTwo je unikatan u svom postojanju i djeluje kao automobil koji traži svog kupca, umjesto da je kupac onaj koji bira.

 

 

I:Poslovni/Direkt INFO

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK