Atlas Rabac - putnička agencija

Projekt uključuje ne samo farmu za rudarenje digitalnih valuta

DIREKT INFORMATOR/POSAO/2018

 

 

Projekt uključuje ne samo farmu za rudarenje digitalnih valuta, već i izgradnju hidro ili solarnih elektrana.
Bitminer Factory je 21. srpnja pokrenuo proces prikupljanja novca za svoje operacije u BiH. Pokrenut je ICO u kojem se može kupiti token i sudjelovati u finaniranju projekta u BiH gdje bi uskoro trebalo početi s radom jedno od najsuvremenijih postrojenja za tzv. rudarenje ili proizvodnju kriptovaluta.

Maksimalan iznos koji talijanska kompanija na taj način namjerava prikupiti od investitora je 100 milijuna dolara, a već u prvih nekoliko dana su pristigla dva milijuna dolara. Postrojenje će biti u vlasništvu talijanske kompanije Bitminer Factory, koja je najveća tvrtka te vrste u Italiji, a nalazit će se u mjestu Nova Topola, u općini Gradiška. Ta kompanija sebe već naziva "najvećim operatorom farmi za kriptovalute u Italiji i Bosni i Hercegovini", prenosi BiznisInfo.

Bosnu i Hercegovinu opisuju kao prijateljsku zemlju na Balkanu koja se brzo razvija, s valutom koja je vezana za euro i s jeftinom strujom, ključnom za rudarenje kriptovaluta. Upravo je ogromna potrošnja energije jedan od najvećih problema industrije digitalnih valuta. Kompanija Bitminer Factory u tome je posebna jer kombinira proizvodnju energije iz obnovljivih izvora s rudarenjem digitalnih valuta.

"Mi već koristimo sredstva za razvoj naše prve mobilne jedinice za rudarenje MMU-P14 u Bosni i Hercegovini, s našim lokalnim partnerom u Novoj Topoli. Imamo pristup infrastrukturi električne energije koja je već u upotrebi, a koja će ubrzati konekciju električnoj mreži našeg postrojenja i osigurati vrlo nisku cijenu struje od 0,066 eura po kilovatsatu", rekli su iz Bitminer Factoryja investitorima, dodajući da je MMU-P14 jedinica razvijena zajedno s proizvođačem grafičkih kartica, te da omogućava jednostavno instaliranje jedinica za rudarenje.

Iz skice projekta vidi se da on uključuje ne samo farmu za rudarenje digitalnih valuta, već i izgradnju energetskih kapaciteta iz obnovljivih izvora, odnosno, hidro ili solarnih elektrana, koji bi ova postrojanja napajali strujom. Bitminer Factory je dio velike talijanske korporacije Angeli Group koja je u biznisu već 50 godina.

 

 

I:Poslovni.hr/Direkt Informator

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK