Atlas Rabac - putnička agencija

Tri hrvatske kuće za odmor najbolje u Europi

 

DIREKT INFORMATOR PRESS 2018

Hrvatske kuće za odmor pobijedile su u tri kategorije u izboru Best European Holiday Home (BEHH), koji četvrtu godinu zaredom organizira European Holiday Home Association.
Titulu najbolje kuće za odmor na plaži odnijela je Villa Palma iz Naplovca na otoku Korčula, za najbolju eko kuću za odmor izabrana je Villa Milica iz mjesta Šajini kod Pule, a nagrada za najbolju kuću za odmor s ljubimcima otišla je u ruke kuće Green Frame iz Klarića kod Vodnjana. Natjecanje je ove godine prošireno na 14 kategorija, a od ukupno 112 finalista iz 21 zemlje bilo je čak 15 hrvatskih kuća.

„Izuzetno mi je drago da su naši prekrasni objekti ponovno prepoznati po kvaliteti sadržaja i uređenju, a pobjeda u ove tri kategorije pokazuje koliko je bitno brendiranje i fokus ponude na određeno nišno tržište. Tako gost lakše nađe smještaj u skladu sa svojim potrebama, čime je zagarantirano njegovo zadovoljstvo, što u konačnici rezultira boljom popunjenosti kapaciteta“, istaknula je v.d. predsjednice Zajednice obiteljskog turizma HGK Martina Nimac Kalcina, koja je preuzela nagrade u ime pobjednika iz Hrvatske. Pozvala je sve članice Zajednice da se aktivno uključe u akciju i nominiraju hrvatske kuće i apartmane za odmor u što većem broju.

Izboru su prisutstvovali predstavnici najvećih europskih i američkih tvrtki koji se bave obiteljskim smještajem, poput tvrtke AirBnB, HomeAway i Expedia, Novasol, Wyndham, Interhome, Belvilla, Kigo te predstavnici nacionalnih udruženja pružatelja smještaja u domaćinstvu. HGK je postala članicom europske organizacije za obiteljski smještaj EHHA u ožujku 2017. te je aktivno uključena u njezin rad.

I:Poslovni.hr/Direkt Informator

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK