Atlas Rabac - putnička agencija

NAŠI KLIJENTI

 • Adriatic Turizam j.d.o.o.

  Sportska Televizija Zagreb s nacionalnom koncesijom od veljače 2018. godine počela je emitirati
  sportske reportaže sa područja Istarske županije.
  Reportaže donose niz zanimljivih manifestacija, prikaz rada pojedinih klubova, ali i afirmiraju
  školski i rekreativni sport.
  Istarske sportske reportaže plod su suradnje labinsko pulskog dvojca, novinara Branka Biočića te
  snimatelja i montažera Bojana Prusca.
  Njihova suradnja sa Sportskom televizijom ove je godine proširena na specijalnu emisiju pod
  nazivom "Sport u Istarskoj županiji", a krenula je 27. siječnja. 
  Ta se emisija u suradnji sa Savezom sportova Istarske županije i Istarskom županijom emitira
  svake četvrte nedjelje u mjesecu u 10 sati u trajanju do 30 minuta.
  Sve dosadašnje i buduće emitirane reportaže na Sportskoj televiziji mogu se pogledati na
  Youtube kanalu i FB-u pod nazivom "Istarske sportske reportaže".

  Za medijsko praćenje kontaktirajte nas

  Detaljnije
 • Catinus d.o.o.

   

  Qtime je lounge & bistro u samom srcu Pule. Smješten netom do simbola grada Slavoluka Sergijevaca (Zlatnih vratiju). S vremenom je postao podjednako omiljeno mjesto naših dragih Puležana i turista.

  Objekt pruža vrlo ugodan ambijent u interijeru s dvije terase. Gornja terasa otvorena je i zimi dok je donja - ljetnja - na raspolaganju u proljeće i ljeti.
  Team "Qtime"-a je ovdje kako bi Vam omogućio ugodan boravak, dobru kuhinju i širok izbor pića, vina, koktela i neizostavno dobru kavicu:)

  Za sve užurbane - tu je i služba dostave marendi.

  Naš je slogan "Spend some Qool time" - stoga bez obzira da li posjećujete Pulu ili ste samo u prolazu - navratite do nas i provedite qool trenutke.

  Dobro nam došli

  Detaljnije
 • Ecology 108 d.o.o.

  Ekološki deterdženti u Hrvatskoj

  TKO SMO MI

  Mi smo tvrtka koja posvećuje značajni dio svoje dobiti kako bi pomogli razvoju ljubavi i poštovanju prema svim živim bićima.
  Podupiremo ne nasilje i ekološki način života.


  Osim što učinkovito uklanja tvrdokorne mrlje prodiranjem duboko unutar vlakana, EcoBianco ekološki deterdžent sprečava i njihovo nastajanje. EcoBianco ne sadrži optičke izbjeljivače koji samo prikrivaju mrlje i koji mogu uzrokovati alergije. Eliminira neugodne mirise i higijenizira oslobađanjem aktivnog kisika. Učinkovito čisti već na 20°C, što predstavlja veliku štednju energije.

   

  OMEKŠIVAČ VIŠE NIJE NUŽAN

  Nakon pranja s EcoBianco deterdžentom rublju nije potreban omekšivač, sredstvo za dezinfekciju ili duplo ispiranje, što smanjuje negativan utjecaj na okoliš, štedi energiju i smanjuje rizik od iritacije kože uslijed njezine izloženosti agresivnim supstancama koje sadrži omekšivač za rublje.

  Detaljnije
 • Galerija slastica YoYo

   

  Galerija slastica Yoyo 

   

  Hobi započet 2007. godine prerastao u profesionalan odabir.
  Ručni rad na svakom proizvodu i u svakom njegovom detalju.
  Ne ugrožavamo zdravlje naših klijenata umjetnim aromama, aditivima ili nekim drugim poboljšivačima okusa i boje. Proizvodimo da bi živjeli zdravo i uživali u izvornom okusu namirnica!

   

   

  Za sve koji znaju odabrati kvalitetu ...
  For those who recognise the quality...


  Izvor:YOYO

   

  Detaljnije
 • Lagonovo d.o.o.

  PRODAJA I MONTAŽA RASHLADNIH UREĐAJA, PROFESIONALNO ČIŠĆENJE NAPA, KUHINJA I VENTILACIJE
  LAGO NOVO – SERVIS, PULA

  LAGO NOVO uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge čišćenja kuhinja, napa i ventilacija te održavanje rashladnih sistema za sve fizičke i pravne osobe na području Istarske županije.Dostupni smo za stručne i pouzdane usluge kemijsko-strojnih čišćenja svih vrsta ventilacija, ventilacijskih kanala, komora, ventilatora, sustava klimatizacije, ventilacije i grijanja.Također se bavimo kemijskim čišćenjem i dezinfekcijom kuhinjskih napa, industrijske ventilacije te auto-klima.
  Kvalitetne usluge čišćenja kuhinja, napa i ventilacija te održavanje rashladnih sistema, stručne i pouzdane usluge kemijsko-strojnih čišćenja svih vrsta ventilacija, ventilacijskih kanala, komora, ventilatora, sustava klimatizacije, ventilacije i grijanja, dezinfekcija kuhinjskih napa, čišćenje auto-klima, servis, održavanje i prodaja rashladnih uređaja, komora, toplinskih pumpi, dizalica topline i klima marki Midea, Gree, Toshiba, LG, Vivax, Samsung, Mitsubishi.

  Detaljnije
 • LEKOPLAST građevinski obrt

  Obrt Lekoplast iz Pule već dugi niz godina svojim klijentima pruža fasadersko-molerske usluge i uređenja enterijera.Obrt Lekoplast trenutno zapošljava desetak stručnih radnika koji su uz navedeno, posebno specijalizirani u postavljanju i bojenju termo izolacijskih fasada. Naše dugogodišnje iskustvo daje nam kompetentnost i pouzdanost u kvalitetnom i brzom izvođenju radova, te time čini nas izvrsnim partnerom u vašim osobnim projektima.

  Osim uslugom izvođenja radova svojim klijentima stojimo na raspolaganju u vidu stručnog savjetovanja, nudeći konkretna rješenja za specifične slučajeve bilo tehničke ili dekorativne prirode . Naši stručni savjeti ujedno uključuju preporuku materijala isključivo renomiranih proizvođača, koji uz uslugu daju dodatnu garanciju kvaliteta radova.

  Naš cilj pri svakom poslu, osim u vidu kvalitete radova, je naše klijente zadovoljiti i po pitanju cijene, jer zadovoljstvo naših klijenata je potvrda našeg uspjeha. Stoga, trebate li kvalitetnu i pouzdanu uslugu, slobodno nas kontaktirajte, jer mi ćemo za vaš budžet pronaći idealno rješenje.

  Detaljnije
 • Detaljnije
 • ProBiz - internet i marketing

  ProBiz internet i marketing je tvrtka kreirana od tima visoko kvalificiranih i iskusnih web dizajnera, programera i marketinških stručnjaka koji se bave softverskim i marketinškim web rješenjima.

  Detaljnije
 • TRAKO D.O.O.

  Poduzeće Trako d.o.o. osnovano je 2013. godine sa sjedištem u Puli. Bavimo se izgradnjom stambenih objekata rohbau, renoviranjem, fasaderskim radovima, glazurama, krovopokrivačkim radovima i izgradnjom armiarano-betonskih bazena. Stojimo Vam na raspolaganju za sve Vaše upite.

  Detaljnije
Ukupno 9

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK