Atlas Rabac - putnička agencija

File lososa sa šparogama i umakom od ljupčaca

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2020

 

 

File lososa sa šparogama i umakom od ljupčaca pripremite i poslužite s aromatičnim umakom od vrhnja i bijelog vina.
Losos lagano posolite, pospite svježe mljevenim paprom i ostavite sa strane.

Za umak, na maslinovo ulje dodajte protisnuti češnjak, zatim vino i kad malo iskuha ulijte vrhnje za kuhanje. Dodajte ljupčac, peršin, sol te pustite da kuha 5 minuta. Maknite umak s vatre i uz pomoć pjenjače postepeno umiješajte hladan maslac narezan na listiće. Na zagrijanu tavu stavite maslac da se zagrije i na njega stavite odreske lososa. Popecite ga sa svih strana.

Sastojci (za 4 osobe): 4 odreska lososa (600 g), sol, Vegeta Maestro crni papar, 50 g maslaca
Umak: 1 žlica maslinova ulja, 1 češanj češnjaka, 100 ml bijelog vina, 100 ml vrhnja za kuhanje, ½ žličice Vegeta Maestro ljupčaca, 1 žlica Vegeta Maestro peršina, sol, 100 g maslaca, 200 g zelenih šparoga

POSLUŽIVANJE: Losos poslužite sa šparogama i aromatičnim umakom.
SAVJET: Šparoge skuhajte tako da u posoljenu vodu dodajte šećer i stavite kuhati očišćene cijele šparoge (s vrhovima prema gore tako da vire iz vode). Pazite da se šparoge ne prekuhaju i ostanu hrskave.

Recept je preuzet s  www.coolinarika.com

Više recepata potražite OVDJE 

 

2020@Copiright  All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

 I:poslovni.hr

 Foto: promo

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK