Atlas Rabac - putnička agencija

Riba sa limunom i blitvom

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2020

 

 

 

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.


(za 4 osobe)

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu 
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

 

1. Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
2. Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
3. Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice.
4. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc. Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
5. Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.
6. Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Savjet: Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.
Vrijeme pripreme: 20 minuta

 

 



2020@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

Izvor: Coolinarka.com/Direkt InfO

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK